Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular obri oficina a l’Eliana i al carrer d’Amadeu de Savoia de València31/01/2020

L’entitat financera manté el seu pla d’expansió i incrementa la presència al territori valencià

Oficina Caixa Popular en L'Eliana. El equipo frente a la fachada de la oficina

Caixa Popular ha obert durant aquest mes de gener dos oficines noves. La primera està situada al carrer Major, número 62, de l’Eliana, i la segona al carrer d’Amadeu de Savoia, número 1, de la ciutat València.

Caixa Popular es presenta com una alternativa financera en totes dos zones pel seu model de banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent. L’entitat, que disposa de l’horari d’atenció al públic més ampli del mercat, oferirà servicis de finançament, estalvi i inversió a les empreses, a les cooperatives, als comerços, als autònoms i als particulars.

Els equips els componen: Elena Gómez, José María Ferrandis i Juanjo Merino com a director a l’oficina de l’Eliana; i Andrea Porcel, Christian Granero i Leo Delgado com a director a l’oficina d’Amadeu de Savoia de València.

Les dos oficines estan equipades amb l’última tecnologia i amb un disseny pensat per a la comoditat i l’experiència del client. Incorporen un recinte de caixers, on els clients poden dur a terme les gestions més habituals de manera fàcil i sense esperes les 24 hores del dia.

Actualment, Caixa Popular és l’entitat financera principal de la Comunitat Valenciana i té un total de 75 oficines repartides per les localitats principals de la província de València i del nord d’Alacant.

Caixa Popular - Gener 2020