Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular obri una nova oficina a Ibi26/01/2017

L'entitat manté la seua política d'expansió i és la segona oficina que obri a Alacant

Apertura Ibi

Caixa Popular ha obert aquesta setmana una nova oficina en l'avinguda Juan Carlos I, 30, d'Ibi. La cooperativa de crèdit valenciana manté el seu pla d'expansió i segueix fixant les claus en un creixement sostenible, que permeta oferir un model de banca diferent, més social i que coopera amb les persones.

L'oficina d'Ibi és la segona que obri les seues portes en la província d'Alacant, i es presenta com una alternativa financera en la zona pel seu model de gestió i pel capital de l'entitat, íntegrament valencià.

Com la resta d'oficines de Caixa Popular, presentarà l'horari més ampli del mercat, ja que obrirà al públic tots els matins i totes les vesprades. Al capdavant de la mateixa estaran Rosana Campos, Natxo Ferrero, Lliri García i Ximo Palaci, com a director.

Caixa Popular oferirà serveis de finançament, estalvi i inversió a les empreses, autònoms i particulars de la zona.

En l'actualitat, Caixa Popular s'ha convertit en una entitat de referència en el sistema financer valencià, que creix dia a dia en equip humà, oficines i clients. Compta ja amb 180.000 clients i disposa d'una xarxa de 68 oficines repartides per les principals localitats de la província de València.

Caixa Popular - Gener 2017