Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i “Obert València” reforcen la seua col·laboració per a acostar l'art a la societat21/09/2018

El 21 de setembre arranca la sisena edició d’"Obert València", esdeveniment organitzat per l'Associació de Galeries d'Art Contemporani de la Comunitat Valenciana (LaVAC), amb motiu de la inauguració conjunta del principi de la temporada artística de les galeries d'art contemporani que formen part de l'associació. Una cita que compta amb el suport i la col·laboració de Caixa Popular.

Amb un horari especial, les persones que acudiran a l'esdeveniment podran gaudir de forma gratuïta de totes les inauguracions, així com contemplar el gran nombre d'obres d'artistes nacionals i internacionals que es mostren en "Obert València".

Com a novetat en aquesta edició LaVAC, convoca el Premi Popular a la Millor Exposició Obert València 2018. Un premi que atorga Caixa Popular i que es triarà a través de votació pel públic general que visite les galeries participants. El termini de votació s'obrirà el divendres, 21 de setembre a les 17h de la vesprada i es tancarà el divendres, 28 a les 17h. Una vegada tancat el termini, es comptabilitzaran els vots i se sabrà el guanyador.

Enguany també s'ha organitzat una taula redona amb el col·leccionista d'art contemporani Dani Levinas que tindrà lloc en el Palau de les Arts Reina Sofia.

Així mateix, el 21 i 22 de setembre tindrà lloc l’"Arco Gallery Walk" per a conèixer la història de les galeries i els seus artistes. Amb cada edició, "Obert València" persegueix convertir-se en una cita ineludible que atraga a col·leccionistes, amants de l'art, persones expertes, professionals de la crítica i el comisariat i artistes però també pretén que el seu nom es done a conèixer a través, precisament, de l'acostament de l'art contemporani de forma oberta i senzilla al públic en general.

Caixa Popular - Setembre 2018