Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Voluntaris de Caixa Popular realitzen un viatge de cooperació a Nicaragua09/08/2017

Treballaran per crear i impulsar cooperatives a les zones camperoles més desfavorides

Voluntaris_Nicaragua

Cinc voluntaris de Caixa Popular participen durant el mes d'agost en un programa de voluntariat internacional propiciat per la mateixa entitat financera que permetrà construir i enfortir cooperatives a Nicaragua.

Amb la seua labor, els treballadors de Caixa Popular contribuiran a consolidar cooperatives a la zona nord de país: El Chimborazo, en Matagalpa; i participaran en la creació de noves cooperatives a la zona sud, en concret en Rivas i Masaya. Tot això amb l'objectiu de millorar el nivell de vida i l'autosuficiència de les comunitats camperoles més desfavorides.

A més, tindran ocasió de participar de forma directa en un dels projectes realitzats gràcies a la campanya "Un Dia de Salari", que promou anualment l'entitat.

Una iniciativa que, com el voluntariat internacional, impulsa el Grup de Cooperació de Caixa Popular, i en la qual l'equip humà de l'entitat dóna voluntàriament un dia del seu salari per finançar projectes solidaris. Per la seua banda, Caixa Popular aporta una quantitat equivalent al total donat pel seu col·lectiu de treball.

Aquest voluntariat internacional, ha permès que des de 2001, l'entitat financera col·labore amb la Fundació Pau i Solidaritat i l'ONG nicaragüenc CIPRÉS, i en ell ja han participat desenes de socis de treball de Caixa Popular com a voluntaris.

Caixa Popular