Caja Rural Algemesi

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Resultat XIV Concurs Targetes Nadal27/11/2020

Durant la setmana del 23 de novembre de 2020, xiquets i xiquetes dels col·legis d'Albalat, Algemesí i Guadassuar han presentat les seues obres per al XIV Concurs Targetes de Nadal, esdeveniment patrocinat per la Fundació Caixa Cooperativa d'Algemesí i organitzat per Caixa Rural d'Algemesí, on han participat més de 150 xiquets i xiquetes entre 6 i 11 anys, superant el número de concursants d’edicions anteriors.

Entre tantes obres ha estat molt difícil l'elecció dels dibuixos guanyadors!!

A continuació es detalla el resultat del concurs, imatges que seran utilitzades per a l'elaboració de les targetes de Nadal amb les quals la Caixa Rural d'Algemesí i la Cooperativa Agrícola felicitaran les festes.

En esta edició els regals del guanyador i les dos finalistes s'han materialitzat en unes targetes regal amb diferents imports de càrrega per a que els xiquets, amb l'ajuda dels seus pares, puguen fer ús als diferents comerços de la localitat*.

Gràcies a tots i a totes per la vostra implicació, esforç i dedicació!! Vos esperem en la propera edició!! No falteu!!

RESULTAT XIV CONCURS TARGETES NADAL:

https://www.ruralvia.com/cms/estatico/rvia/algemesi/ruralvia/es/particulares/noticias/docunoticias/Resutat-XIV-Concurs-Targetes-Nadal.pdf

*Comerços amb servei de pagament amb targeta (TPV), de Caixa Rural d'Algemesí.