Caja Rural Algemesi

Logo Banca Internet

 Español
Buscador

Resultat XII Concurs Targetes Nadal27/11/2018

El passat dissabte 24 de novembre es celebrà el XII Concurs Targetes de Nadal, esdeveniment patrocinat per la Fundació Caixa Cooperativa d'Algemesí i organitzat per Caixa Rural d'Algemesí, on participaren més de 160 xiquets i xiquetes entre 6 i 11 anys, superant el número de concursants d’edicions anteriors.

Entre tantes obres ha estat molt difícil l'elecció dels dibuixos guanyadors!!

Recordeu!! El divendres 7 de desembre al sorteig de Cistelles de Nadal entre tots els participants del XII Concurs que són clientes de Caixa Rural d'Algemesí es sortejarà un pack creatiu per a gaudir en família (bases concurs). Molta sort a tots i a totes!!

A continuació es detalla el resultat del concurs, imatges que seran utilitzades per a l'elaboració de les targetes de Nadal amb les quals la Caixa Rural d'Algemesí i la Cooperativa Agrícola felicitaran les festes.

En esta edició el guanyador del concurs gaudirà d'una experiència única "dormir amb taurons" a l'Oceanogràfic de València, la primera finalista podrà immortalitzar cada moment amb la Càmera d’Acció Denver, i la segona finalista amb el pack creatiu donarà total llibertat a la seua imaginació. 

Gràcies a tots i a totes per la vostra participació!! Vos esperem en la propera edició!! No falteu!!

Resultat Concurs