Caja Rural Algemesi

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Ajornament sorteig "domicilia la teua nòmina o autònom 2020"24/04/2020

Algemesí, 24 d'abril de 2020 

En conseqüència a la situació actual d'estat d'alarma a causa de la pandèmia ocasionada pel virus SARS-CoV-2, la Direcció de l'Entitat decideix ajornar la celebració de l'sorteig, de 50 viatges de cap de setmana per a dues persones a Peñíscola, de la campanya comercial "Domicilia la teva nòmina o Autònom 2020", i mantenint els participants en aquest sorteig segons les bases de la mateixa publicades.

El sorteig es celebrarà i comunicarà als agraciats una vegada tornem a la situació de normalitat, la qual esperem siga el més prompte possible.

 #Quedatacasa

-----------------------------------------------

En consecuencia a la situación actual de estado de alarma debido a la pandemia ocasionada por el SARS-CoV-2, la Dirección de la Entidad decide aplazar la celebración del sorteo, de 50 viajes de fin de semana para dos personas a Peñíscola, perteneciente a la campaña comercial “Domicilia tu Nómina o Autónomo 2020”, y manteniendo los participantes en dicho sorteo según las bases del mismo publicadas.

El sorteo se celebrará y comunicará a los agraciados una vez regresemos a la situación de normalidad, la cual esperamos sea lo más pronto posible.

 

 #QuedateEnCasa

Nou logo CRa