Caja Rural Algemesi

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Viatja, paga i participa!!20/12/2018

Caixa Rural d'Algemesí premia les compres amb targeta Visa en l'estranger!!

Des de l'1 de desembre i fins al pròxim 15 de gener, el Grup Caixa Rural sorteja 500 premis de 200 euros cadascun entre totes les compres realitzades a l'estranger superiors a 100 €, realitzades tant en establiments físics com online, pagades amb targeta Visa de Caixa Rural.

La mecànica de la promoció és molt senzilla. Per cada compra que es realitze a l'estranger i es pague amb targeta Visa de Caixa Rural (crèdit o dèbit), el client rebrà participacions.

  • 1 participació per cada compra de 100 euros amb la teua targeta Visa de dèbit o crèdit.
  • 2 participacions per cada compra de 100 euros si realitzes el pagament a través del mòbil (per ruralvía pay o Apple Pay).
  • 2 participacions per cada compra de 100 euros amb targeta de crèdit amb modalitat de pagament ajornat o per aquelles compres ajornades a través de ruralvía o ruralvía mòbil.

En el cas d'obtindre premi amb la targeta sigui de crèdit, Caixa Rural d'Algemesí ingressarà l'import en la targeta, i si és de dèbit, en el compte corrent del client.

Tot són avantatges! Així que, ja ho saps, si vas o estàs a l'estranger, paga amb les teues targetes Visa Caixa Rural i participa en el sorteig de 500 premis de 200 euros.

 

 CRA verd menut