Caja Rural Algemesi

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Punts de Finançament Caixa Rural

Si estàs interessat en obtindre finançament a curt, mig o llarg termini per tal de poder dur a terme els teus projectes, conta'ns el que tens en ment i, tractarem de buscar el finançament que s'ajuste millor a les teues necessitats.

No dubtes apropar-te a qualsevol de les nostres oficines, o si t'és més còmode ompli el següent formulari i contactarem amb tu a la major brevetat possible.

 

M'agradaria disposar de més informació

Todos los campos marcados con (*) son obligatorios.

*Eres client de Caixa Rural d"Algemesí?
*Estàs interessat en contractar?


Aceptar y enviar

Política de Protecció de Dades. Pot consultar la informació ampliada corresponent en la seua oficina o canal habitual, així com a la web de l'Entitat. Quins drets tinc? Podrà accedir, rectificar, suprimir les seues dades i oposar-se a determinats tractaments, com és el d'enviar-li comunicacions sobre la nostra activitat. Així mateix podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades o en determinats casos la portabilitat dels mateixos. Per exercitar els seus drets pot sol·licitar-los, per correu postal dirigit a Caixa Rural d’Algemesí, C/San José de Calasanz, 6, 46680 Algemesí (València) o enviant un correu electrònic dirigit al Delegat de Protecció de Dades, lopd.3117@cajarural.com, adjuntant còpia del teu DNI. També és possible que ens hagi donat el seu consentiment per a finalitats addicionals o cessions de dades personals. Aquests consentiments podran revocar-se sense detriment a qualsevol moment i forma prevista.