Caja Rural Algemesi

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Punts de Finançament Caixa Rural

Si estàs interessat en obtindre finançament a llarg termini dirigit a l'adquisició, ampliació i reforma de l'habitatge, o si tens la teua hipoteca formalitzada en una altra entitat t'oferirem la possibilitat de subrogar el teu préstec en molt bones condicions.

No dubtes a apropar-te a qualsevol de les nostres oficines, o si t'és més còmode ompli el següent formulari i ens ficarem en contacte amb tu.

 

M'agradaria disposar de més informació sobre hipoteques

Todos los campos marcados con (*) son obligatorios.

*Eres client de Caixa Rural d"Algemesí?
*Estàs interessat en contractar?


Aceptar y enviar

D'acord amb la LlO 15/1999, podran exercitar els drets d'accés, oposició, cancel·lació i rectificació, respecte de les seues dades personals als termes previstos en la Llei, dirigint una comunicació a Caixa Rural d'Algemesí, a l'adreça de correu electrònic atencioncliente.3117@cajarural.com, o a l'adreça postal C/San José de Calasanz nº6, 46680 Algemesí (València), amb la referencia Protecció de Dades i adjuntant còpia del seu Document Nacional d'Identitat, a l'efecte d'una correcta identificació per protegir adequadament les seues dades personals. Igualment, podran revocar les autoritzacions anteriorment donades per a l'ús o cessió de les seues dades personals, en la mateixa forma prevista a l'apartat anterior.